Monday, October 10, 2022

11. oktoober - KOJUSÕIT

Väljasõit hotell Cabinn´ist oli kell 11.00 Ühistranspordiga Vejlest Billundisse.Lubati, et igal pool saab kaardiga maksta, aga võta näpust - esimene buss meid peale ei võtnud, sest polnud sularaha ja kassasid me ka ei leidnud. Otsisime siis automaadi ja sularaha ja ..... siis leidsime sildi, kuidas allalaetava äpi kaudu saab ka piletit osta. Bussijaamast ostsime ka mõne harjumuspärase sändvitsi kaasa. Nalja sai osade lisandite nimega (vt. pildilt)

Lennujaamas olid haruldaselt rahulikud tollitöötajad, ei räusanud, kui kotist midagi unus välja võtmata, kreemile ulatati rahulikult kilekotike, püksirihma võis pükstele jätta. Kohe näha, et heaoluühiskond - inimesed on rahulikud ja sõbralikud. Lennuk väljus Billundist Riiga 14.05. 

Poolteist tundi lendu hõredalt pilvise Läänemere kohal. Usinad õpetajad ei raatsinud enam minutitki puhata - usinalt toimus lennukis kontrolltööde parandamine. Kuuldes lennujaamas läti keelt tekkis juba selline kodune tunne. Hindu vaadates pidime kahetsusega nentima, et enam ei saagi jagada 7.5ga. (Olgugi, et numbreid vaadates tundus, et oleks vaja küll). Riga-Tallinn väljus 18.10 ja kella 19.00ks jõudis lennuk Tallinna.

Õpetajaid ootab nüüd ees reisi kajastamine (sotsiaal)meedias ja tundide katsetamine.

Aitäh, toredale seltskonnale!

No comments:

Post a Comment

REIS TALLIN-MUNICH-PORTO-COIMBRA

Kokkusaamisele Portugali sõitsid (nagu esmakohtumiselegi ) Heli Illipe, Leelo Lusik, Aiki Jõgeva. Väljumine Tallinnast algas ehmatusega. Vaa...